Het Zonneputteke blijft open tot 2016 … of is het 2019?

Op de gemeenteraad van januari wordt de retributie vastgelegd voor het gebruik van gemeentelijke infrastructuur. Omdat de gemeente recentelijk heeft beslist het Zonneputteke langer open te houden dan eerder voorzien, worden ook de tarieven voor het gebruik van de lokalen en de feestzaal aan de gemeenteraad voorgelegd.

Open VLD is al langer voorstander van het langer openhouden van het Zonneputteke en fractieleider Bartholomeeussen bezondigt zich in zijn tussenkomst waarschijnlijk daarom aan wishfull thinking. Omdat de retributies worden vastgelegd voor de periode 2016-2019 gaat Bartholomeeussen ervan uit dat het Zonneputteke tot 2019 beschikbaar blijft voor verenigingen.

Katrien Schryvers zegt dat verenigingen de garantie hebben gekregen voor 2016 en dat er alternatieven zullen komen voor deze verenigingen zodra het Zonneputteke afgebroken wordt. De timing hiervan is mede afhankelijk van de verhuis van de technische dienst. Schryvers geeft aan nog voor de zomer hierover meer duidelijkheid te willen hebben na een grondige evaluatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s