Ten huize van … vanaf morgen op DeZoerselaar

Vanaf morgen publiceren we op www.dezoerselaar.be de interviews die DeZoerselaar had met de kopstukken van alle Zoerselse politieke partijen.

De gesprekken werden afgenomen tussen 27 december en 14 januari.

Alle partijen kregen dezelfde vragen die ze elk vanuit hun eigen ervaringen, ideeën en visie uitvoerig hebben beantwoord. Hierdoor krijg je een uniek zicht op wat partijen bindt, waar de verschillen tussen partijen zitten en wat elke partij belangrijk vindt.

De komende 15 dagen publiceren we elke dag een deel van de interviews, niet per partij, maar per vraag. Zo kun je als lezer de antwoorden van de partijen beter vergelijken.

De antwoorden van de partijen verschijnen in de volgorde van het aantal stemmen bij de vorige verkiezingen, van klein naar groot.

Telkens komen zo eerst Heerlijk Zoersel, sp.a en Groen aan bod, dan Vlaams Belang en Open VLD en tot slot CD&V en N-VA.

Tot slot nog dit: elke partij heeft tijdens het interview de mogelijkheid gekregen om uitspraken uit het gesprek te nuanceren of te laten verwijderen uit het verslag. We hebben ook bewust gewacht met het publiceren van de verslagen tot iedere partij geïnterviewd was, dit om te vermijden dat uitspraken gekleurd zouden worden door wat andere politici eerder hadden gezegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s